Over Frans

Voeding en bewegen vormen een rode draad in mijn leven, maar gek genoeg had ik nooit aandacht voor de wisselwerking met goede slaap. Tot ik privé en op mijn werk een heftige periode doormaakte. Ineens vielen de puzzelstukjes in elkaar!

Het begon met het boek Slaap, van Matthew Walker. Je kunt wel zeggen dat dit boek me letterlijk wakker schudde. Tot dat moment zag ik slapen vooral als tijdverspilling en ik deed het zo min mogelijk. Ik wist wel dat ik moest ‘uitrusten’, maar ik besefte niet dat slapen en je goed voelen samenhangen. Misschien zelfs wel gelijk op gaan!

Dit inzicht bracht me ertoe om me verder te verdiepen in alle facetten van slaap en resulteerde uiteindelijk in School of Sleeping: de plek waar je weer leert slapen!

Frans Pothoven

Frans Pothoven

Wie ik dan ben? Mijn naam is Frans Pothoven. Als je mij treft tijdens mijn hardlooprondje, valt het je misschien op dat ik teenschoenen draag (een echte aanrader, al vraagt het in het begin wat doorzettingsvermogen). Je kunt me trouwens ook tegenkomen tijdens een rondje mountainbiken of ’s winters als ik van een berghelling ski. Kortom: ik ben graag buiten en sport veel.
In de natuur kom ik tot rust. Voor mij is het de plek waar ik me kan verbinden met God. Ik geloof dat Hij ons goed gemaakt heeft. Als we goed voor ons lichaam zorgen, heeft dat effect op hoe we ons voelen op wat we kunnen. Ingenieus!

Contact

Vragen? Ik beantwoord ze graag! Voor vragen kun je het beste mailen naar support@schoolofsleeping.nl of vul het onderstaande formulier in. Ik streef ernaar om iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zie ook